Projecte Educatiu Buchenwald, 10 anys en marxa

2 maig

Aquest divendres 29 d’abril el Museu del Ferrocarril de Catalunya ha participat a la trobada de joves que forma part de les propostes anuals que es porten a terme dins del Projecte Educatiu Buchenwald. La trobada ha tornat a Vilanova a l’Auditori Eduard Toldrà quan es compleixen els 10 anys del seu funcionament del projecte, tot i que cada any s’ha celebrat a les diferents ciutats que participen. Enllaç a Vídeo. Traducción español.

L’acte vol ser punt de contacte entre els nois i les noies que treballen els diferents projectes de memòria en marxa, i alhora, espai d’intercanvi de reflexions al voltant de l’exili i la deportació als camps nazis.

Prop de 300 nois i noies d’una desena de centres educatius del país comparteixen les experiències i activitats desenvolupades durant el curs als seus instituts i als viatges als camps, així com les experiències artístiques de reflexió sobre la situació actual a Europa.

Durant la trobada es va lliurar el Premi Marcel·lí Garriga “Els camps de concentració, la mirada del jovent”, on forma part del jurat la Cap de Comunicació i Educació del Museu, Ana Grande. Una estudiant de Xativa, la Carmela Grau, ha estat la guanyadora d’enguany amb la seva fotografia “sabates”.

La representant del Museu va poder avançar que el proper dia 5 de maig i fins el 15 de juliol es podrà veure en el Museu l’exposició temporal “Camins de Pau”, que també forma part del Projecte Buchenwald 2022.

#projectebuchenwald #trobadajoves #educació #vilanovailageltrú

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: