Jornades de Coneixement i Divulgació del tren amb DinCAT

24 maig

Aquestes “Jornades de Coneixement i Divulgació del Tren” tenen com a objectiu que els usuaris de les diverses entitats, que formen part de l’organització catalana de serveis socials, Dincat, puguin gaudir d’una experiència de viatge amb tren i de visita al patrimoni cultural ferroviari. (versión en castellano)

Al mateix temps, aprenen tècniques per millorar la seva autonomia en l’ús dels mitjans de transport i aprofundeixen en la capacitat d’orientació en els seus desplaçaments.

S´aniran desenvolupant dues d´aquestes jornades de visita al mes, que es componen d´un recorregut amb tren des de l´estació de Sants de Barcelona a Vilanova, amb visita guiada al Museu, i tornada. En tot moment estan assistits per un responsable de Rodalies de Catalunya, educadors del Museu i els acompanyants de l’entitat de què són usuaris.

Les jornades, que són totalment gratuïtes per als participants i els seus acompanyants, van començar el passat 21 d’abril, coincidint amb el trentè aniversari del funcionament del primer AVE al nostre país.

La iniciativa és fruit del conveni signat el passat mes de desembre entre DinCAT, Renfe Viajeros S.A. i la Fundació que gestiona aquest Museu del Ferrocarril de Catalunya. La Taula de Museus i Accessibilitat es va fer resó d’aquesta iniciativa a través del seu bloc: http://museusiaccessibilitat.blogspot.com/2022/05/jornades-de-visites-dincat-federacio.html

#accessibilitat #inclusió #museudelferrocarrildecatalunya #museodelferrocarrildecataluña #educació #activitats #accessibilidad #educación #inclusión

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: