Novetats del programa educatiu escolar 2018-2019

15 nov.

Foto de Claudio Valdés

Aquest curs escolar 2018-2019 hem incorporat al programa educatiu del Museu algunes novetats que ara us recordem per si us poden interessar.  Versión en castellano

En primer lloc, “Viu el tren” és una activitat totalment nova al programa educatiu escolar del Museu i que hem preparat conjuntament en col·laboració amb Rodalies de Catalunya-Renfe. Aquesta activitat inclou una visita guiada al Centre de Informació i Atenció al Viatger que Rodalies gestiona a l’estació de El Clot, a més de la visita lliure al Museu del Ferrocarril en la mateixa o diferent jornada lectiva.

L’interès d’aquesta visita rau en el significat que té per als estudiants el conèixer les característiques bàsiques i el funcionament d’un servei ferroviari en actiu, i tot el que es deriva de la gestió d’un sistema o modo de transport públic; juntament amb l’experiència en directe de la gestió d’una part important del servei ferroviari de les rodalies i el coneixement de la part tècnica i humana d’aquests gestió.

D’altra banda, aquest curs hem ampliat la vivència que suposa l’activitat “Ferrocarril i Mar”, que organitzem conjuntament el Museu i l’empresa Roc Roi d’esports de mar i aventura. Enguany, la visita inclou el recorregut guiat pel Museu i la pràctica posterior a la façana marítima de Vilanova de caiac o pàdel surf.

Si us interessa venir a visitar-nos, tant per aquestes visites com per qualsevol altra del nostre programa educatiu, no dubteu en contactar amb el Museu.

Telèfon de contacte: 938158491

Adreça electrònica: educacio@museudelferrocarril.org

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: