XVII Edició dels Premis a la Col·laboració “Camins de Ferro a Vilanova”

28 nov.

Premis Camins de ferro a Vilanova 2

Enguany s’ha celebrat  la dissetena edició dels premis a la cooperació Camins de Ferro a Vilanova, un dels actes anuals més valorats del Museu. Aquest esdeveniment és el punt de trobada amb els col·laboradors i voluntaris d’aquest centre museístic i de tots aquells interessats en la promoció i conservació del patrimoni industrial ferroviari. (Nota de prensa en castellano) vídeo actividades 2017

IMG_0002Creats l’any 2000, el seu objectiu ha estat sempre agrair públicament i difondre la voluntat de servei i d’ajuda desinteressada de persones i organitzacions con el Museu. Es van establir dues categories, una individual i una altre d’entitats o empreses, per tal de distingir anualment la contribució de la societat civil i les diferents organitzacions en la preservació i la divulgació d’aquest destacat llegat històric.

IMG_0005Alhora, és el moment per fer el balanç de l’any a través de la memòria visual amb imatges de les accions, restauracions i activitats realitzades tan dins com fora de les instal·lacions. En aquest sentit, la directora del Museu va fer un resum del 2017 que va sintetitzar en tres línies d’actuació: canvi de persones, obres i innovacions, també va aprofitar per exposar els objectius pel 2018, un any que estarà marcat per les obres a la gran Nau.

IMG_2587IMG_0021

L’acte es desenvolupa en dues parts. La primera amb el lliurament dels guardons als premiats de l’any, que van ser entregats pel tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme de Vilanova i la Geltrú, Sr. Gerard Llobet, i pel director gerent de la Fundació que gestiona el Museu, Sr. César López. En el 2017 s’ha reconegut, en la categoria individual, al Sr. Xavier Pérez, pel seu suport continuat i anys de col·laboració envers el manteniment de la maqueta del Museu; i, en la categoria d’organitzacions, a Espais 360, S.L., pel seu suport i les seves innovadores iniciatives de difusió del patrimoni ferroviari i del Museu. A més, es va fer un reconeixement especial a la tasca realitzada per les dues persones que durant l’any 2017 han marxat del Museu: Mª Jesús Sangorrín i Fernando del Moral.

IMG_0033La segona part, es dedica al reconeixement de la feina desinteressada que desenvolupen els voluntaris, a través de l’Associació de Socis i Col·laboradors del Museu (SiC), i dels membres del Club d’Amics, mitjançant un sorteig de viatges amb trens de llarga distància. En concret, viatges internacionals a França per a dues persones que ofereix l’empresa Renfe-Sncf en Cooperació, un bitllet Interrail per a dues persones de 1a classe vàlid per viatjar en tren per Europa i dos bitllets de AVE Renfe. Aquest any s’incorporat al sorteig dos Bitllets Combinats de Rodalies de Catalunya Totes aquests viatges són fruit dels convenis de col·laboració signats pel Museu amb aquestes empreses ferroviàries.

IMG_9541L’acte va finalitzar amb les paraules del director gerent de la Fundació, César López, i del tinent d’alcaldia i regidor d’urbanisme, Gerard Llobet, ambdós van destacar la trajectòria del Museu del ferrocarril de Catalunya i la feina del seu equip.

Una resposta per a “XVII Edició dels Premis a la Col·laboració “Camins de Ferro a Vilanova””

Trackbacks/Pingbacks

  1. MUSEU DEL FERROCARRIL - Desembre 16, 2017

    […] CONEIX ELS OBJECTIUS DEL MUSEU PEL NOU ANY 2018. ENLLAÇ […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: