Desig complert!

18 oct.

sic-cellers-llimiana-iphana-35Des de que a mitjans d’aquest any es van posar en marxa els nous trens adquirits per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a la línia de Lleida a la Pobla de Segur, molts dels membres de l’Associació de Voluntaris del Museu (SiC) ens demanaven que el destí del viatge d’enguany (galeria d’imatges) fos orientat a conèixer-los. VERSIÓN EN CASTELLANO

viatge-sic-2016-62Això és el que vam fer el passat divendres 14 d’octubre, sortint ben aviat de Vilanova, per arribar a Lleida on ens esperaven els nous trens i la gran amabilitat dels personal d’atenció als clients dels nous trens.

viatge-sic-2016-28Un cop passat Balaguer, l’Emili Monsó i Planes,  Cap de Línia Lleida – La Poble de Segur d’FGC ens va anar explicant durant el trajecte les millores que s’han efectuar a les diverses infraestructures de la línia i tots els avenços i beneficis  que els trens d’ara representen per als usuaris.

viatge-sic-2016-54A les estacions, a través de codis QR, qui vulgui pot saber en temps real on es troben en tot moment aquests trens.

viatge-sic-2016-19Els trens estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i disposen d’espais per col·locar cotxets de nadons, bicicletes i cadires de rodes. Compten amb sistemes de climatització i d’informació al viatger amb equips de megafonia i intèrfons, i endolls a l’interior per carregar qualsevol aparell electrònic. A més del servei d’aturades a demanda. Funcionen amb dièsel de gran eficiència i mínima emissió de gasos, ja que aquesta línia no està electrificada.

viatge-sic-2016-35El disseny interior és obert i diàfan, amb una gran dimensió de finestres, que permeten veure el magnífic paisatge d’aquest itinerari. Nosaltres vam arribar fins a Cellers-Llimiana on vam dinar fins l’hora d’agafar el tren de tornada.

Moltes gràcies a tot el personal d’FGC i fins ben aviat.

Tornarem perquè el viatge s’ho val!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: