20à Setmana de la Ciència

11 nov.

SETMANA CIENCIA triptic 2015-2Organitzada i coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la innovació, aquest divendres comença la 20à Setmana de la Ciència que s’allarga fins el següent cap de setmana del 21 i 22 de novembre. Un any més el Museu participa en les activitats que es proposen amb una Jornada de Portes Obertes el diumenge dia 15.  Versión en castellano.
SC15 CartellAquesta 20à edició està dedicada a l’Any Internacional de la llum i de les tecnologies basades en al llum. Aquest serà l’eix de les conferències que s’oferiran a partir del dilluns 13 de novembre i fins el dijous a Vilanova en el marc del programa organitzat conjuntament pel Museu, el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf i l’UPC.

SETMANA CIENCIA triptic 2015-1El divendres dia 20, tindrà lloc “El dia de la Ciència al Carrer”, de 10 a 13.30 hores, a l’Esplanada de la Fragata Passeig de la Ribera de Sitges. És una divulgació científica i mostra d’experiments de diversos grups d’alumnes de diferents centres de la comarca que exposaran experiments i demostracions que han treballat al llarg de l’any… També hi participarà l’EPSEVG (UPC de Vilanova i la Geltrú) amb alguna de les demostracions dels seus grups de treballs i com a col·laboració especial a través del Museu, una de las associacions d’amics del ferrocarril de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, participarà amb una locomotora a escala.

Una resposta per a “20à Setmana de la Ciència”

Trackbacks/Pingbacks

  1. MUSEU DEL FERROCARRIL. Nou programa educatiu - Novembre 12, 2015

    […] El MUSEU DEL FERROCARRIL participa en la 20à SETMANA DE LA CIÈNCIA. Llegir més. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: