Fes teu el Museu

16 oct.

Museu Ferrocarril Catalunya
Aquest darrer trimestre de l’any hem reorganitzar el programa educatiu del Museu per a públic general, tant en l’edició de fulletons com al lloc web del Museu. (Versión en castellano) 1loco_mataro
D’aquesta manera, és més fàcil accedir a la informació de les activitats que realitza el Museu, ja siguin les que es programen mes a mes, les que s’ofereixen de manera gratuïta als visitants del Museu o aquelles que es realitzen a mida de cada visitant o grup de visitants.
http://museudelferrocarril.org/activitats/agend
http://museudelferrocarril.org/activitats/activitats_gratuites
http://museudelferrocarril.org/activitats/trobades-anuals
http://museudelferrocarril.org/activitats/activitats-especials

En aquest darrer apartat d’activitats especials, que també hem anomenat Fes teu el Museu pel caràcter personalitzat de les propostes, trobareu:

Club_Amics1
– les visites guiades per a grups a partir de 10 persones o més i que -per menys del que val una entrada general-, permeten visitar el Museu acompanyats per un dels nostres monitors i conèixer la col•lecció i tots els espais de primera ma, inclosos els que habitualment estan tancats al públic. És una bona manera de veure el Museu al descobert!

cartell_aniversaris
– Les festes d’aniversari, els més petits de la casa poden celebrar el seu aniversari a les nostres instal•lacions, amb una visita pel Museu i després un àpat amb coca en forma de tren i galetes personalitzades per regalar als teus invitats.

cartell_esmorzars
Esmorzars al tren! Una activitat per reviure les emocions i sensacions del viatge en tren en diferents moments de la història, sobre tot en aquells en els què el viatge era molt més que un desplaçament. La proposta inclou visita i esmorzar.

foto1
– Finalment, si esteu interessats en utilitzar els nostres espais per a les vostres celebracions o si sou un col•lectiu i teniu una idea especial per visitar les nostres instal•lacions, demaneu informació sobre lloguers, disponibilitat d’horaris o qualsevol consulta i prepararem una visita a la vostra mida.

Una resposta per a “Fes teu el Museu”

  1. miguel heimann Octubre 18, 2014 a 18:22 #

    HABIA UN ALCALDE QUE SE QUERIA CARGAR EL MUSEO Y HACER PISOS EN EL SOLAR.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: