Nous Itineraris Educatius

1 oct.

Presentacio Taller Ha Nostres Mans 2014-16setembre (29)Al setembre, va tenir lloc al Museu la inauguració del curs 2014-2015 del taller la Història a les nostres mans. Dones amb memòria. Versión en Castellano: http://issuu.com/museuferrocarrilcatalunya/docs/la_memoria_del_futuro_nuevos_itiner

Presentacio Taller Ha Nostres Mans 2014-16setembre (33)

Aquest col•lectiu és un dels que va participar a la campanya de Verkami que el Museu va realitzar el 2013 per a la recuperació de la locomotora Mataró i durant l’acte es va aprofitat també per fer entrega del diploma que les acredita com a mecenes de la màquina i fer-se fotos amb el panel Commemoratiu. Us deixem un resum en imatges de la jornada.

Presentacio Taller Ha Nostres Mans 2014-16setembre (38)
Des del 2008, amb la publicació del volum Viatges de la memòria entre fum i carbó que forma part de la col•lecció del programa La Memòria del Futur, al Museu s’han anat fent les visites educatives del mateix nom adreçades als alumnes d’ESO i Batxillerat amb l’ajuda de les Dones com a testimonis directes del que ha significat el ferrocarril per a la configuració de la ciutat en molts aspectes, i seguint sempre el fill de la historia contemporània del nostre país des d’abans de la Guerra Civil.

L’obertura del curs va servir també per a la presentació dels nous itineraris pedagògics, creats a partir de Viatges de la Memòria entre Fum i Carbó, que el Museu ha elaborat amb la col•laboració del Servei de Participació, Cooperació i Agermanaments de l’Ajuntament de Vilanova. Aquests itineraris ja es troben a l’abast per aquest curs 2014-2015, al del PAE de Vilanova i al programa educatiu escolar del Museu.

Ha estat fonamental el suport de la Base de Manteniment Integral de Vilanova (taller de Renfe, Mantenimiento y Fabricación, S.A.) i de la Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (Campus UPC), que permetran als alumnes que participin en els nous itineraris, conèixer de primera ma les magnífiques instal•lacions industrials i universitàries amb les que podran desenvolupar les seves carreres en el futur.

Més informació dels nous Itineraris a:

http://issuu.com/museuferrocarrilcatalunya/docs/memoria_futur_nous_itineraris_2014-

2 Respostes per a “Nous Itineraris Educatius”

Trackbacks/Pingbacks

  1. NOUS ITINERARIS EDUCATIUS DEL MUSEU DEL FERROCARRIL DE VILANOVA | Servei Educatiu del Garraf - Octubre 8, 2014

    […]  Nous Itineraris Educatius […]

  2. NOUS ITINERARIS EDUCATIUS DEL MUSEU DEL FERROCARRIL DE VILANOVA - Juny 29, 2015

    […]  Nous Itineraris Educatius […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: