En els passos a nivell, prioritat a la vida!

3 juny

pasos nivel 2 EL Museu del Ferrocarril de Catalunya se suma a aquesta iniciativa internacional! El 3 de juny se celebra el Dia Internacional de la sensibilització sobre la seguretat en els passos a nivell (ILCAD), coordinat per la Union Internationale des Chemins de fer (UIC) des de l’any 2009.Aquesta campanya reuneix actors del sector vial i ferroviari. Va ser creada per unir esforços entre tots els països que ja organitzaven campanyes de sensibilització. Any a any, més països s’han adherit a l’ILCAD (45 l’any passat). Entre d’altres institucions, el Museu del Ferrocarril de Catalunya també dóna suport a la campanya.

L’ICAD està centrat en accions pedagògiques i en el foment de comportaments que respecten la seguretat en els passos a nivell i les seves immediacions i els actes s’emparen sota el lema comú “En els passos a nivell, prioritat a la vida!”. En aquesta edició es posarà l’accent en sensibilitzar els conductors professionals. Demà tindrà lloc una conferència de la UIC a Lisboa per ressaltar la importància de la seguretat vial en els passos a nivell.

Aquesta edició coincideix amb la creació d’un grup internacional d’experts en matèria de en seguretat en els passos a nivell en el marc de la CEE-ONU. Alhora s’estrena una pel•lícula documental cofinançada per la UIC, la CEE-ONU i l’Oficina Federal de Transport de la Confederació Suïssa.

 

¡En los pasos a nivel, prioridad a la vida!

pasos nivel 1El Museo del Ferrocarril de Cataluña se suma a esta iniciativa internacional. El 3 de junio se celebra el Día Internacional de la sensibilización sobre la seguridad en los pasos a nivel (ILCAD), coordinado por la Union Internationale des Chemins de fer (UIC) desde el año 2009.

Esta campaña reúne a actores del sector vial y ferroviario. Fue creada para unir esfuerzos entre todos los países que ya organizaban campañas de sensibilización. Año a año, cada vez más países se han adherido al ILCAD (45 el año pasado). Entre otras instituciones, el Museo del Ferrocarril de Cataluña también apoya la campaña.

El ICAD está centrado en acciones pedagógicas y en el fomento de comportamientos que respetan la seguridad en los pasos a nivel y sus inmediaciones y los actos se amparan bajo el lema común “¡En los pasos a nivel, prioridad a la vida!”. En esta edición se hará hincapié en sensibilizar a los conductores profesionales. Mañana tendrá lugar una conferencia de la UIC en Lisboa para resaltar la importancia de la seguridad vial en los pasos a nivel.

Esta edición coincide con la creación de un grupo internacional de expertos en materia de seguridad en los pasos a nivel en el marco de la CEE- ONU. Asimismo se estrena una película documental cofinanciada por la UIC, la CEE-ONU y la Oficina Federal de Transporte de la Confederación Suiza.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: