OH! BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU…

17 febr.

Fotos Families MFC 2Des del Servei d’Atenció al Visitant volem oferir-vos la nostra visió sobre la feina al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú.gant gran
El nostre dia a dia inclou diferents tasques, però la més important de totes és fer que us sentiu al Museu com a casa vostra. Per això, hem decidit titular aquesta entrada amb l’inici de la coneguda cançó d’en Jaume Sisa.
RaquelNo detallarem quines són les nostres funcions concretes, sinó que volem anar més enllà… Ens agradaria posar en valor les satisfaccions personals que rebem com a Educador/es de Museu. En definitiva, estem parlant d’agraïment; quan a una família li fem el seu dia d’oci més fàcil donant informacions diverses sobre la nostra ciutat, quan escoltem les històries de joventut de la gent gran, que són els visitants més experts en la vida, o quan veiem la cara de sorpresa i emoció d’un nen davant un nou descobriment relacionat amb el món dels trens.

NitUs podríem explicar records i anècdotes, però al cap i a la fi, el que ens demostreu és la sensació de feina ben feta quan marxeu contents i amb ganes de tornar. Per a nosaltres és tot un plaer contribuir a la difusió de la història del ferrocarril d’una manera amable i propera.
I com diu la cançó, casa nostra, és a dir, La Casa dels Trens, és casa vostra…

Mar, Nit, Raquel i Sergi.
nens museuGràcies al seu Servei d’Atenció al Visitant, el Museu ofereix diverses activitats a la seva agenda i tots els caps de setmana, i per a famílies i grups. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: