Fòrum InterRail tercera sessió

15 març

Forum 3a Session conferencia

La tercera sessió del Fòrum InterRail que va tenir lloc ahir al Museu del Ferrocarril de Catalunya tractava un tema que, a priori, es pot considerar dur i conflictiu, però que a càrrec de Sebastian Buenestado Caballero resulta d’allò més interessant i amè a la vegada.


3a session presentacionBuenestado, que en l’actualitat i des de fa cinc anys és el Director General de TMB, ha treballat a l’empresa metropolitana de transports de Barcelona un total de vint-i-dos anys, la majoria d’ells vinculat a l’àmbit dels Recursos Humans. És un entès en la matèria i es nota. Ahir ens va deixar les seves darreres reflexions sobre aquest tema, no tant en quant al que està passant a l’actualitat, sinó pel que respecta al futur de la gestió dels Recursos Humans en les empreses del sector ferroviari, que hauran d’adaptar-se a processos de canvi impulsats per les noves realitats econòmiques, tecnològiques, urbanístiques, etc.
3a sesion froum publicoD’altra banda, va assenyalar que el pronòstic de futur d’aquestes empreses és traçar una estratègia competitiva que impliqui els treballadors amb els mateixos valors que l’empresa o similars, amb capacitació i participació.  Us deixem aquí la presentació.

Sebastian Buenestado és col•laborador del Máster de Intel•ligència Emocional en las Organitzacions de la Universitat de Barcelona i ha escrit, junt amb Andrés Martín Martos, Saber negociar con el diabló para ganarle la partida (Plataforma editorial).

Una resposta per a “Fòrum InterRail tercera sessió”

  1. José L. Martinez Cuevas Març 15, 2013 a 11:40 #

    YA ME COMENTE QUE ME INTERESA EN CASTELLANO SINO ES POSIBLE NO ME ENVIEN MAS. GRACIAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: