Tenim un regal per als nostres visitants

10 ag.

A partir d’aquest mes d’agost, el Museu del Ferrocarril de Catalunya regala carnets TecnoTiquet a tots els seus visitants.


Una nova proposta d’aquest estiu,  que s’afegeix a les promocions i ofertes engegades des del Museu. En aquest cas, per iniciativa del Sistema Territorial del mNACTEC. Una xarxa de treball on participen conjuntament  tots els museu industrials i de ciència i tècnica de Catalunya i que permet que el Museu del Ferrocarril de Catalunya pugui regalar un TecnoTiquet per cada entrada complerta o reduïda.

Amb aquest carnet promocional que s’obté automàticament en el moment d’adquisició de les entrades, es poden visitar els 23 museus estesos per tot el territori amb un descompte del 50% sobre el preu normal. Es tracta d’una campanya gratuïta que s’ha creat amb diferents objectius: afavorir la descoberta del valuós patrimoni industrial que es custodia al país; despertar el interès per conèixer el procés d’industrialització català; i donar a conèixer la varietat de museus industrials de Catalunya a meitat de preu. Aquest carnet només es podrà fer servir una vegada a cada museu i la seva validesa serà d’un any a partir de la primera utilització. La titularitat és individual. El TecnoTiquet es podrà trobar als museus i centres patrimonials del STmNACTEC i mitjançant les xarxes socials, també es promouran d’altres accions i promocions vinculades.

Us animem a aprofitar aquesta oportunitat i conèixer alguns dels secrets millor guardats del Museu. En aquest enllaç del Canal Blau de Vilanova podeu veure un vídeo amb un petit tast. (del minut 10 al 19)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: