En femení

5 març

El món dels trens és tradicionalment d’homes. Com altres sectors masculins, ha vist com les dones s’hi anaven introduint poc a poc. Tot i així, no és una tasca fàcil.

A les portes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, és el moment per reflexionar conjuntament sobre què significa la incorporació de la dona en un sector laboral tan particular com el ferroviari. I res millor que fer-ho amb dos testimonis reals: M. Dolores Ramírez Espejo, maquinista-cap de tren, i Marta Cabrera Verdú, tècnica de l’àrea de gestió de compres del taller de Renfe Integria a Vilanova i la Geltrú.

Podrem conèixer la seva experiència a la xerrada En veu de ferroviàries d’aquest dimecres 7 de març. T’esperem a les 18h al Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Aquesta activitat està organitzada per Espai Equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

———-

A las puertas del 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer, es el momento para reflexionar conjuntamente sobre qué significa la incorporación de la mujer en un sector laboral tan particular como el ferroviario. Y nada mejor que hacerlo con dos testimonios reales: M. Dolores Ramírez Espejo, maquinista-jefe de tren, y Marta Cabrera Verdú, técnica del área de gestión de compras del taller de Renfe Integria en Vilanova i la Geltrú.

Podremos conocer su experiencia en la charla En voz de ferroviarias de este miércoles 7 de marzo. Te esperamos a las 18h en el Museo del Ferrocarril de Cataluña.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: