2011: l’any més digital del Museu!

20 des.

Nadala 2011 - Museu del Ferrocarril de Catalunya

Com és costum en aquestes dates, des del Museu del Ferrocarril  de Catalunya aprofitem per repassar el més destacat de l’any que és a punt de dir-nos adéu.

Al juny vam iniciar una nova etapa amb lestrena d’aquest blog, una finestra al món digital fresca i molt propera a tots els amics del Museu i del món del ferrocarril. Entre els posts que ens ha fet més il·lusió publicar hi ha el de l’arribada de la nova locomotora Talgo, el lliurament de premis a la col·laboració de 2011  o la inauguració d’exposicions com la de l’artista Maite Pradas.

Parel·lelament al blog també vam llençar-nos a l’apassionant món de les xarxes socials. Des de llavors, podeu seguir totes les novetats i propostes del Museu a la nostra pàgina de Facebook, compartir les vostres fotografies de trens i del Museu al Flickr i consultar els vídeos i presentacions asl nostres canals de YouTube i Slideshare.

I és precisament a través de les xarxes socials que hem pogut organitzar activitats  com el Concurs fotogràfic de la VII Setmana del tren a Catalunya (la fotografia guanyadora il·lustra la nadala d’aquest any) o contactar amb fotògrafs interessats en utilitzar el Museu com a plató.

Un any ple de novetats que ens permet afrontar el 2012 amb molta il·lusió…i algunes sorpreses que ja us anirem desvetllant…

Bon Nadal a tothom!

————————————

2011: ¡el año más digital del Museo!

Como es costumbre en estas fechas, desde el Museo del Ferrocarril de Cataluña aprovechamos para repasar lo más destacado del año que está a punto de decirnos adiós.

En Junio iniciamos una nueva etapa con el estreno de este blog, una ventana al mundo digital fresca y muy cercana a todos los amigos del Museo y del mundo del ferrocarril. Entre los posts que nos ha hecho más ilusión  publicar está el de la llegada de la nueva locomotora Talgo, la entrega de premios a la colaboración de 2011 o la inauguración de exposiciones como la de la artista Maite Pradas.

Paralelamente al blog también nos lanzamos al apasionante mundo de las redes sociales. Desde entonces, podéis seguir todas las novedades y propuestas del Museo en nuestra página de Facebook, compartir vuestras fotografías de trenes y del Museo en Flickr y consultar los vídeos y presentaciones en nuestros canales de YouTube y Slideshare.

Y es precisamente a través de las redes sociales que hemos podido organizar actividades como el Concurso fotográfico de la VII Semana del tren en Cataluña (la fotografía ganadora ilustra la felicitación navideña de este año) o contactar con fotógrafos interesados ​​en utilizar el Museo como plató.

Un año lleno de novedades que nos permite afrontar el 2012 con mucha ilusión … y algunas sorpresas que ya os iremos desvelando…

¡Feliz Navidad a todos/as!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: